Jump to content
CaddyInfo Cadillac Forum

Forum login problem


Recommended Posts

The forum is currently experiencing an issue where if you are not already logged in, and try to log in, it takes you to a http 500 error or blank screen.

Tech Support has been alerted and is trying to sort out.

Bruce

2016 Cadillac ATS-V gray/black

Follow me on: Twitter Instagram Youtube

Link to comment
Share on other sites


Tech Support cleaned up some archaic files and the issue seems to be all better.

Meanwhile, we moved to a new server at the same host. Please report any issues.

Bruce

2016 Cadillac ATS-V gray/black

Follow me on: Twitter Instagram Youtube

Link to comment
Share on other sites

Thank you. I thought it was my connection lol.

Also was not posting replies properly. just showed saving post

seems to work good now

GM FAN FOREVER

Nice, clean, luxury= fine automobile

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...