Jump to content

Recommended Posts

my radio and cd changer function properly ,but i have no sound from them or no chimes. the cadillac dealer tested and said the amp was bad. i replaced it and still nothing, then i put in a used identical replacement radio and un locked it and still nothing i'm thinking about bypassing the amp on one of the speakers to see what happens. Any help would be greatly appreciated. note the amp and radio both have been tested and are both good.

Pat

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

Boy, I’m sorry to hear of your trouble with this! Sounds like you’ve got a serious gremlin somewhere there in your audio system! 
 

This may be totally unrelated, but I thought I’d mention it just in case it opens up a discussion or someone else has a similar problem that could further help you diagnose this... My 2009 CTS will sometimes lose the audio output on all options (radio, CD & Hardrive) if I use my phone immediately after I start the car. Maybe cause it’s still syncing up with Bluetooth? Most times I can get it to work again by shutting the car off for a few minutes, but occasionally it has to sit for hrs? Just crazy! 🙄

'09 Cadillac CTS-4 3.6 direct injection, 128 K mi.
'15 Chevy Tahoe LTZ, 5.3i V8, 125 K mi
'70 Firebird Formula 400, Bored+.04, RAIII heads, M21 4spd., in-process restoration!

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...