Jump to content
CaddyInfo Cadillac Forum

2000 Seville STS No Amp Data


Recommended Posts

I would like to introduce myself as being a newby my name is Ray.

I recently purchased a 2000 STS and it has few code issues.

U1000 class 2 communication malfunction

B2355 driver front vertical sensor malfunction (seat)

No AMP Data - when I unplug amp fuse (30A) and reinsert the radio will come on for about 3 seconds and then display clock only

All diagnostic info was from drivers info display

Any help would be greatly appreciated

Ray

Edited by twntrbo
Link to comment
Share on other sites


ok. Try this, disconnect the battery, take the time to clean the connections really good. Make sure all fuses are installed and reconnect the battery. Post your results and codes if any.

Also welcome to a very useful forum. Please feel free to post pics.

GM FAN FOREVER

Nice, clean, luxury= fine automobile

Link to comment
Share on other sites

Thanks for the input, I replaced the amp with a spare one and that took care of the U1000 code and also No Amp Data ( there was evidence previous owner hooked up an aftermarket sub-woofer to the factory sub) Only code left is the B2355 seat code, which I will live with til I can find someone with a Tech2 to help diagnose.

Ray

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...