Jump to content
CaddyInfo Cadillac Forum

94 SLS missing on start-up


navion

Recommended Posts

My 94 SLS Northstar misses for a few minutes after start-up. The missing gradually gets less until it is gone. It has gotten worse lately and is taking longer to clear up. Sometimes it won't miss if the restart is done while the engine is warm, but that is not consistent.

If anybody has any ideas on where to look first, I would appreciate it.

The DIC is not displaying any engine related codes.

Thanks Britt

Britt
Link to comment
Share on other sites


My 94 SLS Northstar misses for a few minutes after start-up. The missing gradually gets less until it is gone. It has gotten worse lately and is taking longer to clear up. Sometimes it won't miss if the restart is done while the engine is warm, but that is not consistent.

If anybody has any ideas on where to look first, I would appreciate it.

The DIC is not displaying any engine related codes.

Thanks Britt

Look at your ignition wires it sounds like dampness maybe be causing your problem, once the dampness is gone the problem stops. In the pitch dark, lift your hood with the engine running and see if you see any flashing going on, be careful not to touch any moving parts. If you want to get adventurous, fill a spray bottle with water and MIST the wires and see if you induce any sparking. Mike

Early on sailors navigated by the stars at night and the North star became the symbol for finding ones way home. Once you know where the Northstar is you can point your ship in the right direction to get home. So the star became a symbol for finding ones way home or more symbolically even finding ones path in life.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...