Jump to content
CaddyInfo Cadillac Forum

Tillbehör från USA?


mattias

Recommended Posts

Hej! Jag är nybliven ägare till en Cadillac SRX, grymt nöjd än så länge. Fantastiskt mycket bil för pengarna, mindre nöjd däremot med priserna på reservdelar. T.ex. en gummimatta till bagaerummet med dålig passform för 1900 kr. Har någon tips på vart man kan beställa reservdelar/tillbehör från USA?

Vet någon om Cadillac Europa kräver att man ska serva hos auktoriserad verkstad under nybilsgarantin? Svenska Bil tar 4000:- för en service där man bara byter oljan, förklaringen var den enorma oljemängden i V6:an....

Link to comment
Share on other sites


Hej!

Välkommen i Cadillac-gänget. När det gäller reservdelar är Rock Auto ett gångbart alternativ, bra priser och snabba leveranser: http://www.rockauto.com/catalog/x,make,CAD...ar,2007,vtype,0

Beroende på vad du söker kan annars ebay vara ett bra alternativ testa länken nedan för att komma direkt in på Cadiilac:

http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_nkwZcadil...fromZR10QQ_mdoZ.

När det gäller service vet jag inte säkert om du måste hålla dig till auktorisaerad verkstad, t ex Svenska Bil, men jag skulle hålla det för troligt. Bäst att fråga direkt hur det är. Jag hade själv nybilsgaranti kvar ett par år på min STS 1999 för några år sedan. Jag lämnade den till Sv Bil för service på den tiden och det var ju inte direkt billigt, men det funkade. Det gick alltid smidigt att få reklamationerna inom nybilssgarantin åtgärdade. :rolleyes:

Mvh /Bengt

Bengt Olsson

Cadillac Club Sweden

99 STS Vogue Gold Edition

Corsa cat-back w gold tips

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...