Jump to content
CaddyInfo Cadillac Forum

Regler och villkor för CCS diskussionsforum


Benny

Recommended Posts

Ta er gärna lite tid att läsa igenom följande regler. Forumet ät öppet, vilket innebär att alla kan gå in och titta på det som är skrivet på forumet, men om du vill deltaga aktivt och ställa frågor eller lämna synpunkter måste du registrera dig (se särskild bruksanvisning). Följande regler gäller:

  • Cadillac Club Sweden inte är ansvarig för något av de inlägg som publiceras på detta diskussionsforum. Klubben kan inte garantera att något av det som skrivs är helt korrekt, komplett eller användbart och är inte ansvariga för innehållet i något meddelande.
  • Inläggen uttrycker författarens åsikter och det behöver inte alltid sammanfalla med inriktningen för detta diskussionsforum. Om någon medlem tycker att ett meddelande är direkt felaktigt, får vederbörande mycket gärna ta kontakt med oss per e-post. Vi har förmåga att ta bort direkt missvisande eller felaktiga meddelanden och kommer inte att dra oss för att göra detta prompt om vi anser det nödvändigt. I dialogen ska vi visa respekt för varandras åsikter. Vi ska iaktta allmän hyfs, föra ett vårdat språk och inte fara ut i personangrepp.
  • Du förbinder dig att inte använda detta diskussionsforum till att förmedla något material som är medvetet falskt eller felaktigt, vulgärt, förhatligt, förolämpande, smädande, kränkande, obscent, sexuellt inriktat, hotfullt, eller på annat sätt är illegalt.
  • Du förbinder dig att inte förmedla något material som är skyddat av copyright, så länge som du inte själv, eller detta diskussionsforum är ägare av denna copyright.

Om du tycker villkoren/reglerna känns rimliga, kan du gå vidare och registrera dig genom att klicka på länken "Register". Under registreringsprocessen kan du när som helst ångra dig genom att klicka på bakåt-pilen i din web-läsare.

:work22:

Bengt Olsson

Cadillac Club Sweden

99 STS Vogue Gold Edition

Corsa cat-back w gold tips

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

:paint2:

Reglerna ovan har uppdaterats i avsikt att göra språket tydligare.

Bengt Olsson

Moderator/administratör

Bengt Olsson

Cadillac Club Sweden

99 STS Vogue Gold Edition

Corsa cat-back w gold tips

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...