Jump to content
CaddyInfo Cadillac Forum

SHAKE TILL U PUKE!


Recommended Posts

I was out with a few friends tonight.

I was in my 98 STS. Well while we were driving on the highway, I had to swerve over to another lane to not miss our cut off.

As soon as I was initiating the turn, the front end started to shake uncontrollably.

I thought I blew a tire.

We pulled over, and all looked fine.

I went to take off, and as soon as I gave it gas, it did it again, between 15mph-50mph. It seemed to get worse around 44mph for some reason.

When I would get up to speed, the shaking from side to side would go away????

But as soon as I got on the gas again, it would happen again???

Any idea what this might be?

I can't really hear any major noise, maybe a slight one, but it sounds more like the brakes slightly rubbing,and we jacked the car up, and didn't feel any play????

I am not getting any codes, and we drove all the way from Albany NY, to Hamilton ONT. like that.

I took it to the body shop, and told them it must be related to the accident. They said they will look at it in the AM.

Big Jay :blink::blink:

Life is too short to grow up!

Link to comment
Share on other sites


Check for a separated tire tread

Pre-1995 - DTC codes OBD1  >>

1996 and newer - DTC codes OBD2 >> https://www.obd-codes.com/trouble_codes/gm/obd_codes.htm

How to check for codes Caddyinfo How To Technical Archive >> http://www.caddyinfo.com/wordpress/cadillac-how-to-faq/

Cadillac History & Specifications Year by Year  http://www.motorera.com/cadillac/index.htm

Link to comment
Share on other sites

Wheel weight thrown off?

Motor mount?

Jay, did I miss a thread about an accident? I recall your wife's

D'Elegance, but I didn't realize your STS was in an accident?

1989 FWD Fleetwood, Silver

1995 STS Crimson Pearl on Black leather

1997 STS Diamond White

1999 STS Crimson Pearl

2001 STS Silver

2003 STS, Crimson Pearl

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

It was the drivers side half shaft.

Jay

Life is too short to grow up!

Link to comment
Share on other sites

I had the same problem with my 92 sts, check the motor mounts, I replaced both and it was fine. but if you get a shop to do it , its gonna cost an arm and a leg... and mabey a few fingers and toes.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...