Jump to content

Recommended Posts

Hi all, just checking to see if anyone else has encountered this issue? My 09 AWD is leaking on pass side, 144k miles...

My dealer found this when it was up on the lift to have the rear pass hub replaced. I had that replaced about 12k mikes back in Feb. ‘20... apparently Moog doesn’t make quality hub bearings I’ve found. 🤬

dealer wanted $400 to replace it! A $14 part, all of it was labor. Even with the hub being already off? I said no and will tackle this myself if possible. 

If anyone has experienced this, just curious on there findings here... thx! 

'09 Cadillac CTS-4 3.6 direct injection, 128 K mi.
'15 Chevy Tahoe LTZ, 5.3i V8, 125 K mi
'70 Firebird Formula 400, Bored+.04, RAIII heads, M21 4spd., in-process restoration!

Link to comment
Share on other sites


Here is a video on YouTube:  (1) Replacing A Rear Hub Wheel Bearing On A 2010 Cadillac CTS - YouTube

If you go to YouTube and search there are others as well.  Good luck with your repair.

Chuck

'17 XT5, '04 Bravada........but still lusting for that '69 Z-28

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...