Jump to content

HEATER CORE PLUGGED AGAIN?


Recommended Posts

Well All..........

Well I replaced the heater core again!

Heat still piss poor!

Temp door at stops and functions normally.

And ideas?

Been driving my winter rat anyway in all this slop n salt !

Edited by sonjaab

93 DeVille-13 Chevy Impala

72 GTO - 77 Triumph Bonneville

84 Z-28

Syracuse NY

Link to comment
Share on other sites


Hoses may be routed wrong. 

Looks like the 4.9L water pump may be using a plastic impeller......these can get loose or crack and slip. Can cause odd flow problems.

4.9pump.JPG

Link to comment
Share on other sites

Its all still GM factory untouched except for the heater core hoses.

No overheating.  Still haven measured temps at heater core.

STILL gotta hit up Harbor Freight for one of those insta. temp guns. to check.

Winter rat heat cranks!

 

cars.jpg

93 DeVille-13 Chevy Impala

72 GTO - 77 Triumph Bonneville

84 Z-28

Syracuse NY

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...