Bruce Nunnally

Mailbag: Wipers only work on high

Recommended Posts

A question from the blog:

Comment:
I have a 1998 Seville SLS and the wipers only work on high speed. Any help would be appreciated.


Bruce

2016 Cadillac ATS-V gray/black; 2013 Cadillac ATS 2L Turbo Premium (Wife's)

Follow me on: Twitter Instagram Youtube

Share this post


Link to post
Share on other sites

Does the car have rainsense wipers or just regular wiper system?

I would start by checking the plug at the wiper motor located on the firewall at the driver side under the hood.

Check the pins in the plug and see if any are opened more than the rest ie loss of connection to the male pin at the motor.

You can also turn them on to a setting that does not work and wiggle the plug and see if it changes anything.

Does the wash portion work?


GM FAN FOREVER

Nice, clean, luxury= fine automobile

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.