Sign in to follow this  
Anders Strömstedt

Varning för skruvat.se

Recommended Posts

Hej

Beställde bromsdelar och fläktrem till hustruns Peugeot från skruvat.se. Vid beställning så uppgavs leveranstid 2-3 dagar. Men efter att betalning skett så ändrades leveranstiden till 10-14 dagar. Delarna kom efter cirka 10 dagar. Dock levererades det en del fel delar samt dubbletter. Begärde att få returnera de felaktiga delarna och fick reda på att det var jag tvungen att betala. Så den kostnaden om 70:- blev min. Skickade tillbaka delarna i början av november och fick bekräftelse den 24 november på att delarna är returnerade och att returen accepterats. Väntar fortfarande på att få tillbaka pengarna. Kontaktade dem för ett par dagar sedan och blev lovad svar så fort som möjligt.

Så även om jag till slut får tillbaka pengarna, om jag så skall gå till kronofogden, så vill jag varna för att använda skruvat.se

Share this post


Link to post
Share on other sites

Har nu äntligen fått tillbaka mina pengar. Detta har varit helt annat än positivt. Skruvat vill med sin försäljningsteknik verka billiga och pålitliga. Men det är helt annat än korrekt. Den fläktrem som levererades var fel. När jag gick in på en Mekonomen butik och bad om en fläktrem till hustruns bil så fick de samma reg. nummer som Skruvat fick. Mekonomen gav mig direkt korrekt rem. En del av de andra delarna som Skruvat levererat stämde inte heller.

Jag har även meddelat Skruvat att min email skall raderas hos dem. Har fått bekräftelse på att så¨skett, men jag får fortfarande reklam-email från dem. Kommer jag någonsin handla av skruvat igen? Nej! Talar jag om hur dåligt det är att handla hos skruvat för vänner och bekanta? Ja! Nu vet ni oxå.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.