Recommended Posts

3 hours ago, BodybyFisher said:

This is great to know.  And I am glad you got it running again.  In all my years this is the first Iv see a filter change solve a no drive in drive condition.  Obviously, I know it's possible, but I had never seen it happen before.  

This is definately solid reasoning to maintain your tranny regularly as I know Cadillac Jim does. 

This is the first time I've seen a transmission service solve a no-drive problem too.  Yes, I service my transmission every 60,000 miles at most.  Before Dexron VI, it was every 30,000 miles.  Other than a used car that I bought with an overfilled transmission, I've never had an auto transmission problem.


CTS-V_LateralGs_6-2018_tiny.jpg
-- Click Here for CaddyInfo page on "How To" Read Your OBD Codes
-- Click Here for my personal page to download my OBD code list as an Excel file, plus other Cadillac data
-- See my CaddyInfo car blogs: 2011 CTS-V, 1997 ETC
Yes, I was Jims_97_ETC before I changed cars.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.