Jump to content
CaddyInfo Cadillac Forum

Recommended Posts

I have an problem that is on and off. My signals will stop working. When this happens, no signal lights up on the dash or flashes or clicks, no exterior signals operate either. However the hazards will operate fine. The signal issue comes and goes. It does not seem to come and go if you hit a bump or anything. It's just an intermitent thing. When the do not operate, it also affects the heated seats and the rear seat blower fan. I have checked all the fuses, relays and contacts. Any ideas? All the other lights work fine.

Where can i buy elbow grease? I don't want to use any of mine!

Link to comment
Share on other sites


Problem solved. One of the wires were corraded from the under hood relay center. It was the large black connector near the drivers front strut tower. I removed the pin connector from the plug and cleaned it up. All my elect issues went away.

Where can i buy elbow grease? I don't want to use any of mine!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...