Jump to content
CaddyInfo Cadillac Forum

Double Din Install with Gmos-06 and Pics


Recommended Posts

Well i finally got my pioneer avh-p4100dvd last week and installed it no problems what so ever with the gmos-06 nothing, all the chimes work, no cutting out, shuts off like its supposed to, retains power untill the door is opened, i am VERY happy with it because i read just about every post on here about the gmos-06 and was getting scared. The sound quality is 10x better (makes the BOSE sound amazing) i even built my own relay to bypass the parking brake, the video quality is suberb best i ever seen in a car, the only problem i had was the dash kit i had to trim way more off than what it described to get it to work, i cant wait to get me a pioneer 6 disc cd changer to put in place of the stock one, and hook up a dtv converter box to watch TV lol, by the way i highly recomend this unit its cheap and will do more than you ever need (unless you want gps i have internet on my phone so i dont need it), i also uploaded a cadillac image for the screen saver which i thought was pretty bad a** heres pics and prices

Istall cost:

-gmos-06 and metra 95-2005B from installer.com: 135$ (with shipping)

-Pioneer AVH-P4100DVD from Ebay: 415$

TOTAL COST: 550$

PS. I did not relocate the HU in the trunk

install001.jpg

install002.jpg

install003.jpg

install004.jpg

install006.jpg

install008.jpg

install009.jpg

Link to comment
Share on other sites


Nice job, and thanks for posting. I think you will get more questions if people try to duplicate your work, but now they know who to ask!

Bruce

2016 Cadillac ATS-V gray/black

Follow me on: Twitter Instagram Youtube

Link to comment
Share on other sites

Thanks bruce I'm willing to answer anyones questions this was a fairly easy install I've done worse anyways lol

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 11 months later...

I wish the photos were still online...I just installed a JVC double dinn on a 05 deville yesterday. I have the base model deville without bose the system. I used the seperate kit that plugs into the factory housing and my system sounds bad. I was told that I need to update the speakers and factory amp since it's only 2 ohms. The center speaker was replaced with a 4 ohm center. I also get a code NO AMP COMMUNICATION and NO IRC DATA. Door chimes not working. I was told that I have 6.5 in the front and 5.25 in the rear. What advice or help can you give me?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...