Search the Community

Showing results for tags 'display'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Cadillac Help and Discussion
    • General Cadillac Forums
    • Cadillac Grooming: Details on Detailing, Looking Good and Showing
    • Cadillac Builds and Project Cars
    • Cadillac Photography
    • Cadillac Master Craftsman Recognition Hall
  • Cadillac Clubs are Welcome on Caddyinfo.com
    • Cadillac Club Sweden
  • General Motors News
    • General Motors News
  • Cadillac Help and Discussion by Model
    • Cadillac CTS, STS 2005+, 04-09 SRX, CTS Sport Wagon (Sigma)
    • Cadillac V-Series Forum
    • Cadillac ATS
    • Cadillac XTS
    • Cadillac Deville, Eldorado, Seville, Fleetwood, Sixty Special
    • 2010+ Cadillac SRX, XT5, XT7, XT4, XT3
    • Cadillac Escalade, EXT, ESV Help and Discussion Forum
    • Cadillac Lyriq / Converj / Cadillac ELR
    • Cadillac XLR and XLR-V Help and Discussion Forum
    • Cadillac BLS Help and Discussion
    • Cadillac Companion Cars -- LaSalle, Buick, Chevrolet, GMC
    • CT6
  • Competitor Cars -- Cadillac Competitors
    • Competitors: BMW
    • Competitors: Porsche
    • Competitors: Mercedes
    • Competitors: Infiniti
    • Competitors: Others
  • Cadillac FAQ, How-To, Tips and Hints
    • Cadillac Owner Tips and Hints
    • Cadillac Links
    • Cadillac For Sale -- Private Parties or Supporting Vendors
    • CaddyInfo Forum Suggestions and Notes
    • CaddyInfo Polls
    • Green Technology, Future Power Sources, Fuels
  • Caddyinfo.com Supporting Vendors/Supporters/Subscribers Section
    • Crest Cadillac
    • Cardio-Doc on Wheels
    • Supporter's Cadillacs
    • CaddyInfo Supporter Section
    • B&B Automotive, LLC -- Northstar Repairs
  • New Members Section -- Introduce Yourself & Stay Awhile! Also, non-Cadillac related Topics
    • The 19th Hole Lounge & Member Introductions
  • CaddyInfo Lifetime Supporter's Topics

Product Groups

  • Forum Support Levels
  • CaddyInfo Forum Items

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Car Model and Year

Found 2 results

  1. Hello! I have a 1990 Cadillac Deville, 4.5L V8 PFI, 75,068 Miles. Today I was driving and all of a sudden the SERVICE ENGINE SOON light came on and both the Fuel In Tank and Electronic Climate Control read outs started showing a “d”. (See pictures in links below). https://i.imgur.com/urkMrQF.jpg https://i.imgur.com/jnIw9xU.jpg https://i.imgur.com/VXwOqxk.jpg Gallery On top of this the Air conditioning fan started blowing air from the dash, not hot or cold, just ambient temperature air and I can’t change the Climate Control or see the fuel level anymore. When I got home I unhooked the battery to reset it then turned the ignition on without starting the car and pressed “Off” and “Warm” on the climate control so see if I could get a code it looked like a code flashed (to fast for me to read), then it read 000 and would blink over to .7.0 occasionally. I replaced some vacuum hoses that were kind of bridle as well as replaced the o-ring that goes between the air filter housing and the carburetor since it was cracked. I hooked the battery back up and the dash read-outs still showed “d”, SERVICE ENGINE SOON light, and the air was still blowing from the dash. I called around and neither Auto Zone or O’rilleys has the OBD 1 connector to scan the older (pre 1996) cars. The car runs great so it’s hard to trouble shoot whats going on, and I cant find anything at all online about this specific problem. Any ideas or suggestions?
  2. Hej Har ett problem med indikeringen av motorns temperatur. När motorn och nyckeln vrids till startläge visar tempmätaren på hel+t korrekta noll. Efter någon minut vandrar visaren snabbt upp till högsta temperatur. Detta långt innan motorn uppnått arbetstemperatur. Har bytt givare och samma resultat, med andra ord ingen skillnad. Det är inget jordfel eller dålig krets eftersom då skulle det inte indikera alls. Det sitter självklart ingen isolerande teflontejp utan det är direktkontakt mellan blocket och givarens rörgänga . Det verkar som att "skalan" för mina tempgivare ger ett värde som inte harmonierar med mätaren i instrumentpanelen. Har läst manualen och hittar inget som verkar passa in. Tempgivarna är dels det gamla (ålder okänt) som satt i bilen när jag tog över den samt ett nyinköpt från Hansen och skall vara rätta för denna bil. Eftersom felaktig motortemperatur kan ge både mig och bilen hjärtinfarkt så har jag bytt både kylarvatten samt termostat. Har även dubbelkollat att termostaten öppnat vid rätt temperatur för att inte koka motorn eller värre som att förstöra den. I helgen har det blivit cirka 16 mil körda med denna ofullständiga information och allt har gått perfekt dock med frekventa stopp för att kolla motortemperaturen. Felet ligger med andra ord i "snacket" mellan givare och mätare. Har någon något förslag? Hälsningar Anders