Search the Community

Showing results for tags 'climate control display'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Cadillac Help and Discussion
    • General Cadillac Forums
    • Cadillac Grooming: Details on Detailing, Looking Good and Showing
    • Cadillac Builds and Project Cars
    • Cadillac Photography
    • Cadillac Master Craftsman Recognition Hall
  • Cadillac Clubs are Welcome on Caddyinfo.com
    • Cadillac Club Sweden
  • General Motors News
    • General Motors News
  • Cadillac Help and Discussion by Model
    • Cadillac CTS, STS 2005+, 04-09 SRX, CTS Sport Wagon (Sigma)
    • Cadillac V-Series Forum
    • Cadillac ATS
    • Cadillac XTS
    • Cadillac Deville, Eldorado, Seville, Fleetwood, Sixty Special
    • 2010+ Cadillac SRX, XT5, XT7, XT4, XT3
    • Cadillac Escalade, EXT, ESV Help and Discussion Forum
    • Cadillac Lyriq / Converj / Cadillac ELR
    • Cadillac XLR and XLR-V Help and Discussion Forum
    • Cadillac BLS Help and Discussion
    • Cadillac Companion Cars -- LaSalle, Buick, Chevrolet, GMC
    • CT6
  • Competitor Cars -- Cadillac Competitors
    • Competitors: BMW
    • Competitors: Porsche
    • Competitors: Mercedes
    • Competitors: Infiniti
    • Competitors: Others
  • Cadillac FAQ, How-To, Tips and Hints
    • Cadillac Owner Tips and Hints
    • Cadillac Links
    • Cadillac For Sale -- Private Parties or Supporting Vendors
    • CaddyInfo Forum Suggestions and Notes
    • CaddyInfo Polls
    • Green Technology, Future Power Sources, Fuels
  • Caddyinfo.com Supporting Vendors/Supporters/Subscribers Section
    • Crest Cadillac
    • Cardio-Doc on Wheels
    • Supporter's Cadillacs
    • CaddyInfo Supporter Section
    • B&B Automotive, LLC -- Northstar Repairs
  • New Members Section -- Introduce Yourself & Stay Awhile! Also, non-Cadillac related Topics
    • The 19th Hole Lounge & Member Introductions
  • CaddyInfo Lifetime Supporter's Topics

Product Groups

  • Forum Support Levels
  • CaddyInfo Forum Items

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Car Model and Year

Found 2 results

  1. Hello! I have a 1990 Cadillac Deville, 4.5L V8 PFI, 75,068 Miles. Today I was driving and all of a sudden the SERVICE ENGINE SOON light came on and both the Fuel In Tank and Electronic Climate Control read outs started showing a “d”. (See pictures in links below). https://i.imgur.com/urkMrQF.jpg https://i.imgur.com/jnIw9xU.jpg https://i.imgur.com/VXwOqxk.jpg Gallery On top of this the Air conditioning fan started blowing air from the dash, not hot or cold, just ambient temperature air and I can’t change the Climate Control or see the fuel level anymore. When I got home I unhooked the battery to reset it then turned the ignition on without starting the car and pressed “Off” and “Warm” on the climate control so see if I could get a code it looked like a code flashed (to fast for me to read), then it read 000 and would blink over to .7.0 occasionally. I replaced some vacuum hoses that were kind of bridle as well as replaced the o-ring that goes between the air filter housing and the carburetor since it was cracked. I hooked the battery back up and the dash read-outs still showed “d”, SERVICE ENGINE SOON light, and the air was still blowing from the dash. I called around and neither Auto Zone or O’rilleys has the OBD 1 connector to scan the older (pre 1996) cars. The car runs great so it’s hard to trouble shoot whats going on, and I cant find anything at all online about this specific problem. Any ideas or suggestions?
  2. Have a problem that just popped up this week with Betty White... (2003 SLS) She decided she doesn't need me to know exactly what temp my AC is set to, or anything about the climate for that matter! I had it go out temporarily on my way home from work last week, but it came back on the next time I started it. All seems functional yet though... There is one history code (RIM U1255) which is regarding lost communications with PCM, so think it may be related? Now it hasn't displayed anything for the last few days. Can anyone tell me if they've seen this issue or where to begin troubleshooting? I can start tearing into the console there, but don't want to if its not necessary of course... Thanks in advance for any advice!