Anthony C

Registered
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Anthony C

  1. Thanks SonJAab ... I did not know that ...... Im sure the door actuator is Ok now that you confirms how it works ...great info ... Thank You
  2. Ok .... I pulled the glove box ..... The blend door is working. One less item to order.... I dont suspect any major issues the car only has 60000mi Im sure the plug wire leads are degraded....so replacement is in order. Great Info ...Thank You ..
  3. Oh ....OK that dont sound too bad... Im about ready to click the rock auto button .... Ill add one to the list. Yes Im doing the cap rotor and water pump as well ........I cant figure out why GM decided to put that distributor there... I Know my town car needed to be burped as well. Good tip raising up the front end BTW. Thank you so much for that info ...this is my first GM car so Im still learning...
  4. Thank you sir for that good information ..... I have lots to do here......This is a really nice car .... so i need to do whats right to make it close to perfect. I hope to post pictures and a complete DIY procedure. Is the blend door motor easily accessible? and is a replacement available?
  5. The next issue is no heat. Two things I noticed. A Leak in the radiator and the heater hoses are not hot one is warm and one not so much. Seems like a clogged heater core or a heater control valve. Not sure where the valve is located ....waiting for the shop manual... The blower is working however I don't get hot air blowing out the vents......The defrost seems to be working just fine... Where is the heater control valve located.? There is no heat blowing out the dash vents. Does this indicate a problem with the control vents/ blend door? Any help would be appreciated. Thank you
  6. Ah Ha!!!!! ( Circuit 156 would be the white wire from each door key tamper switch and trunk key tamper switch to the door mini wedge switches. ) It seems the trunk key tamper switch is at fault.... The tether to the trunk lock was cut or broken off. I get a reading of 0.3 Ohms between the two terminals. and a reading of 0.6 Ohms from each terminal to the tether line. I assume it should be open. because after I unplugged it the lights turned off as they should. BTW Im located in south Jersey ..... Thank you ..... KHE and BodybyFisher The next issue is no heat. Two thinks I noticed. a Leak in the radiator and the heater hoses are not hot one is warm and one not so much. Seems like a clogged heater core or a heater control valve. Not sure where the valve is located .... The blower is working however I don't get hot air blowing out the vents......The defrost seems to be working just fine... So I will be ordering parts today from Rock Auto filters, belt, tensioner, and radiator ..... Any advise on parts? I was looking at the water pump and the Distributor cap....?? OK ............Whos idea was it?
  7. It appears that there are two wires going to the white terminal for the trunk key tamper switch. Does the white dongle make or break contact with the two wires. in normal position.
  8. Kevin, Very good that gives me a project to work on ..... This is my first Caddy ...... So bear with me.... Somebody has been working in here..... I can tell by the broken fuse panel cover .... jumper cables......mangled battery terminals...and hanging door card... I be giving it much deserved love.... I ordered the factory shop manuals as well. Thank you for telling me about pushing the lens ..... I was looking at them cross-eyed.... now I know better... BTW The fuse I replaced was number 29 (RR CIG). I also noticed that the small white terminal for the trunk key tamper switch was in fact plugged into the harness however the tethered line was cut away from the trunk lock. I have a two other big jobs ahead of this one. I should get at it by Sunday Thank you Much Appreciated...
  9. KHE I replaced a 20 AMP fuse for the cig lighter. I believe the lights remained off when I connected the battery. I started the car and the lights came on and stayed on. I locked and unlocked the car with the key fob. Lights remained on. They go off after about 10 minutes.... I am charging the Battery at the moment ..... I will try again tomorrow afternoon and give the details like the door ajar light. Do the roof lights have there own switch?
  10. Hello All,I am having a problem with my 95 Fleetwood.The interior lights stay on when I park the car, usuallythey go out after 25 seconds. When I turn the keyto run they stay on ....I turn off the ignition they remain on ...I need to disconnect the battery in order for them to turn offAny help is greatly appreciatedThank you