Jump to content

Hardac

Registered
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Hardac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Tack Göran. Det är gen 1 97. Den ser fin ut bortsett från grön sörja på ena bilden skall nog fundera och ta kontakt med säljaren. Tack igen för tipset.
 2. Undrar också när jag ändå har dig på tråden hur man får tag på en ny High Mount Stop Light till en sts 97 dvs den ljusramp som sitter på bagageluckan tydligen så är den klistrad så det blir till att byta hela rampen verkar det som egentligen behöver jag bara byta själva glaset men det är som sagt klistrat. Verkar inte som om acdelco har sådana eller? Tacksam för svar.
 3. Ok tack för svaret. Undrar också om kompressorn sitter på samma ställe som i en Deville Northstar eller sitter den annorlunda på STS 97? Verkar också när man tittar på youtube hur man ska byta den så måste man först ta av hjulet sedan innerskärmen sedan ytterligare en balk och innan allt detta så måste man koppla ur ac filter etc. Inget för en amatör antar jag eller??
 4. När jag ändå har dig på tråden här behöver även byta ac compressor och då har jag två att välja mellan men vet inte vilken som är original (står visserligen på den sista men man vill ju ha samma som sitter i min bil nu) och passar, båda är från ACdelco med nummer AC Delco 15-20419 AC Compressor w/Clutch ACDelco 15-22257 GM Original Equipment Air Conditioning Compressor TACKSAM FÖR SVAR.
 5. Tack skall kolla upp detta.
 6. hej är ny här på forumet. Och jag undrar lite ang egr ventilen som har börjat att krångla på min STS 1997. Är priset 5500kr för en ny egr ventil till Cadillac STS 97 normalt?? Vet inte ens om den är original förresten. Enligt butiken ska den vara det men den är silverfärgad och i min bil som har originalet kvar är den svart lite mörkgrönaktig. Såg att säljare hade original (enligt påstående) på Amazon men är det tillförlitligt?? Var köper ni era original egr ventiler??? Tacksam för svar.
 7. Jag såg att det behövde göras fint i motorutrymmet i år men även på själva motorn i min Cadillac. Är det nån här inne på forumet som har gjort fint i motorutrymmet samt motortvättat sin STS 1997 med fint/perfekt resultat och inga uppkomna fel efteråt? Hur är det med elektroniken, vad ska skyddas innan tvätt? Funderar på att lämna till verkstad eller bilvårdsfirma för ett finare resultat då jag ej har motortvättat en bil någonsin , vad ska man ge dem för information så att det inte blir katastrof ? Kan motorn börja rosta etc? Har sett att några delar i motorn redan har fått ytrost eller ser rostfärgade ut . Finns det kanske nåt medel man kan putsa bort smutsen med där man kommer åt utan att det börjar brinna när motorn blir varm? Tacksam för svar Mvh.
×
×
 • Create New...