Jim27

Registered
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Jim27

  • Rank
    Observer (3-9 posts)

Previous Fields

  • Car Model and Year
    CTS 2007, CTS 2011
  • Engine
    3.6L V6 VVT DI (LLT)
  1. I checked the 30 amp AMP fuse and it is good, so I am no closer to the radio working but appreciate your feedback and recommendations. Has anyone else encountered something else or have another suggestion? Thanks!
  2. I touched the unhooked negative cable to the positive cable and that not not solve the problem. On the fuse, I was not aware of the 30 amp fuse, I will check it out today (the 10 amp is the one I replaced)
  3. I have an '07 CTS that the radio and full display went out; clock, temperature, the "information", etc.. totally black. I have replaced the fuse under the back seat and just now disconnected the negative battery cable. Does anyone have any suggestions on what to check next?
  4. This post very likely saved me $2,100 for the replacement of a timing chain. I took my 2007 CTS into the shop this morning to check out the engine light that had been on for a few weeks. When the shop called me back and told me I needed a timing chain I took to the internet and came across this site. I called GM and within 15 minutes have an appointment at the local Cadillac dealer next Monday morning for them to again diagnose and replace the timing belt under the special warranty. I am within 5 months of the time frame of the 10 year, 120,000 miles since the car was put into service. A big shout out to Logan for posting the link to the Bulletin 11340A which gave me the phone number to Cadillac. Small world, I too am in Franklin TN!