Anders Mellquist

Registered
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Anders Mellquist

 • Rank
  Reader (10+ posts)
 • Birthday 07/13/1963

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.modul-system.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vallda, Sweden
 • Interests
  Cadillac
  numera även ägare till en Seville STS 1998.

Previous Fields

 • Car Model and Year
  Cadillac Eldorado Convertible 1976
 • Engine
  8.2L OHV V8 (500 ci)
 1. ABS och antispin+ fjädrings service

  hej! kolla under förarstolen så det inte har skavt av kablar i kabehärvan som ligger där. jag hade samma problem med airbag lampa mm, då va kablarna skavda och låg och jordade..
 2. Trycker ut vatten genom expansion kärlet

  har en 98 som fick detta problemet, kolla returslangen från behållaren till insuget. anslutningen som slangen sitter fast på täpptes igen på min. hålet är bara 3 mm stort så det som gjort för att det täpps igen. jag borrade upp min till 5mm och blev av med problemet. långt senare blåste jag en topp men det e annan historia.. :-)
 3. Topp packning + airbag Deville 1997

  ditt airbagproblem låter som det jag hade på min STS 98, lampan tändes bara ibland men till slut upptäckte jag att de va varje gång jag justerade förarstolen. elen till bl.a. airbagen sitter på min under stolen och där låg några kablar mot jord. har du tur har du på samma sätt.
 4. Dags för köksrenovering, ny vägg skall upp, nytt kakel och granitbänkar..givetvis, finns det andra alternativ..nej.

 5. Tiger hjälper till att installera den nya diskmaskinen..

 6. Kyl och frys någon?? Billigt..Electrolux ER8806C & EU8206C 315 liter & 370 liter.1 kyl & 1 frys..

 7. Nu e äntligen lilla hallen klar... nu kan jag börja med köket..

 8. Ni som e lika biltokiga som jag..Här kommer lite bilder på min andra Cadillac.Seville STS. Bara 4,6:a i denna men 305 hk. Går gött..

 9. Nu är fredans innebandy avklarad. .

 10. EXP ID 83 SERVICE AIR BAG

  hej! dra fram förarstolen max så är det lättare att komma åt bakom stolen, där låg för mig en kabelhärva som isoleringen av alla kablar lossnat och en orange kabel var skavd och gick antagligen mot jord varje gång jag körde fram sätet. jag lindade om hela härvan med eltejp och lagade den skavda kabeln och mitt problem försvann. Anders
 11. EXP ID 83 SERVICE AIR BAG

  hej alla! efter att ha haft samma problem med exp id 83 på min 98 så har jag läst allt ni skrivit och kan bara tacka för all info i ärendet. mitt problem märkte jag idag var att airbaglampan tändes varje gång jag startade och körde iväg, efter mer detektivarbete hände detta varje gång jag justerade stolen.. det visade sig att en kabel hade blivit skavd och låg och kortslöt. problemet nu åtgärdat och inga felkoder kommer längre upp. tack alla som skriver i forumet för att ni finns! gott nytt! Anders Eldorado 76 & numera STS 98