Search the Community

Showing results for tags 'radio'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Cadillac Help and Discussion
    • General Cadillac Forums
    • Cadillac Grooming: Details on Detailing, Looking Good and Showing
    • Cadillac Builds and Project Cars
    • Cadillac Photography
    • Cadillac Master Craftsman Recognition Hall
  • Cadillac Clubs are Welcome on Caddyinfo.com
    • Cadillac Club Sweden
  • General Motors News
    • General Motors News
  • Cadillac Help and Discussion by Model
    • Cadillac CTS, STS 2005+, 04-09 SRX, CTS Sport Wagon (Sigma)
    • Cadillac V-Series Forum
    • Cadillac ATS
    • Cadillac XTS
    • Cadillac Deville, Eldorado, Seville, Fleetwood, Sixty Special
    • 2010+ Cadillac SRX, XT5, XT7, XT4, XT3
    • Cadillac Escalade, EXT, ESV Help and Discussion Forum
    • Cadillac Converj / Cadillac ELR
    • Cadillac XLR and XLR-V Help and Discussion Forum
    • Cadillac BLS Help and Discussion
    • Cadillac Companion Cars -- LaSalle, Buick, Chevrolet, GMC
    • CT6
  • Competitor Cars -- Cadillac Competitors
    • Competitors: BMW
    • Competitors: Porsche
    • Competitors: Mercedes
    • Competitors: Infiniti
    • Competitors: Others
  • Cadillac FAQ, How-To, Tips and Hints
    • Cadillac Owner Tips and Hints
    • Cadillac Links
    • Cadillac For Sale -- Private Parties or Supporting Vendors
    • CaddyInfo Forum Suggestions and Notes
    • CaddyInfo Polls
    • Green Technology, Future Power Sources, Fuels
  • Caddyinfo.com Supporting Vendors/Supporters/Subscribers Section
    • Crest Cadillac
    • Cardio-Doc on Wheels
    • Supporter's Cadillacs
    • CaddyInfo Supporter Section
    • B&B Automotive, LLC -- Northstar Repairs
  • New Members Section -- Introduce Yourself & Stay Awhile! Also, non-Cadillac related Topics
    • The 19th Hole Lounge & Member Introductions

Calendars

There are no results to display.


Found 5 results

  1. Hi all. I have a weird question. I installed a RDS radio in my 97 Deville (LOVE IT) Never thought it was possible til I did it. Anyway the display shows the sources. single cd, cassette, radio, multi disc, Then there is a picture of what looks like a floppy disc. That is the question. What the heck is the disc for. I got to see it by going into diagnostic mode and it going through its lamp check. I wondered about it because when it showed the available sources the last slot was always empty. I would love to be able to use my satellite radio and my MP3 player with it but have no idea (beside cassette adapter or fm modulator) how it is possible
  2. Hi! I got problem with my SRX navigation and radio. I buy car cheap becouse navigation and radio panel dont work. fuses was cheked and it's ok. Maybe someone has solution for this? (except by new radio) if it's wrong plase to this topic, then please Admin rem it in right place.
  3. Hello, I have a 1998 Cadillac Seville STS with the Bose system in it. The stock system in my car already sounds really good and has some decent bass with the built in sub. So, I'm not looking to change any of that stuff yet, I'm just wanting to put in an aftermarket radio that way I can add another USB charger in my car and to add a real AUX cord and not use the cassette to aux things from my local dollar store that sounds awful when you pass the half way mark on your phone volume. I have very very little experience with any of this stuff so the more simple the better lol. I've had lots of different responses asking this, and I'm honestly not sure what to believe or do, so I figured I'd have way better luck asking here. Some have said I'll need to spend upwards of $70 for just the wiring harness, some have said I can't do it because of anti theft system in my car, and some have said I can throw in a cheap $10-$15 one and it'll work. I'm really lost here, lol thanks for the help in advance!
  4. So I've got two problems, mainly. I have a 1993 Sixty Special. There is a draw on the battery when the car is not running. I had the Alternater and battery tested (It is only a year old) and both are fine. I have been disconnecting the battery when not driving, and it has not died so far. The car will need a boost if I do not drive it or run the engine every 12-24 hours. This seems to be getting worse, which would indicate my battery is taking a beating for all the boosts I've given it. So, here's what I've done. I pulled the fuse for Air Suspension, suspecting it was draining my battery due to a leak in the line somewhere, and running more than it should. This did not fix my problem I pulled the fuse for the door lock relays, and the two front seat adjusters. I considered this feature kind of optional, and was willing to see if that system had a power draw. It did not fix the problem. Connected a volt meter to the positive cable and positive terminal to get the meter to read that I had a draw of 12.3 volts or so. Started pulling all fuses to see if that would go away, it did not. Suspecting I did something wrong, I did the same with the negative cable and negative post to much the same effect, the draw of around 12.3 volts remained the same. Did I test the battery draw wrong? I also noticed my security light blinks when opening 3 of my 4 doors. The passenger door it does not blink. I find this odd, and suspect it could be part of my problem. Now, having said all that, yesterday my Radio will not turn on any more. I pulled out my iPod dock from the front seat cigerette lighter, and it left behind a little conductive piece of metal. When I tried fishing it out, it sparked all over the place at me. When I finally got it out, my radio would not turn on. The car beeps at me funny when I open the doors with the keys in it, and the security light doesn't come on when I open the doors now. I tried swapping the radio fuse (#4 I believe, 10Amp) with the spare #2 10 Amp, and nothing has changed. It seemed to me that when the radio didn't come on I just blew a fuse. Any help is appreciated guys. I plan on taking the car into a mechanic as I know one I trust, and I just want to know the source of the problems before I bring it into him to fix it.
  5. Hi all. First off Happy Easter to all. I have a 2000 Catera and it has my head spinning right now, See title. To start. Sometimes the car will not start, you turn the key on and it turns off like you shut the key off. I figured this out. There is a fuse block on top of the battery, all 4 fuses were corroded and losing connection. I have to get 4 new fuses but for now I cleaned all connections and the fuses are all supplying full voltage now. The Speedo, odometer are not working at all. There were 3 codes related to VSS circuit So I replaced the VSS and inspected the VSS plug. Now the codes are gone but the speedo and odometer are still not working. The ABS, TCS lights are both on, not sure if it is related to above The radio, trunk release, on star, fuel door, traction button all do not work at all. The radio doesnt even display anything, and the trunk is useless because there is no keyhole. I checked all fuses, at least I think I did, I took care of the ones in the block at the battery, and there is no blown fuses in the box next to the battery. I found another fusebox below the steering wheel and all were good except one 30 amp heated seat fuse. I replaced the fuse and it did not pop. I was told that when it dries out that things start to work again. She said that when the radio works, the on star, trunk, fuel door, and traction all works. But when it rains or gets wet everything quits working. Today I spent almost 5 hours on the car and found out that the rear carpets are soaked. I removed the drain plugs at the rear floors and let it drain. I pulled all the sill trims and the rear seat. I found 2 things that make me worry. 1. at the right front kick panel there is a module and there are several wires tapped into the wires to the module. I dont know if this is for the on star or what but All connections were intact. 2. There is a harness under the rear seat. 5 wires maybe that look to have gotten hot. Dont look damaged but there is a groove in the matting on the floor and it is all black like the harness melted the groove. I dont expect any miracles here but am just looking for a step in the right direction. I also worry about a fire hazard when there are so many electrical problems, and water may be involved. I only have 1 code now that my scantool shows, constant, as soon as you clear it it comes right back, U2108, unsure of the definition. Thanks all for reading