Jump to content
CaddyInfo Cadillac Forum

Anders Strömstedt

Registered
  • Posts

    31
  • Joined

  • Last visited

Previous Fields

  • Car Model and Year
    1964 Series 62 Six Window Sedan
  • Engine
    Other (not listed)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anders Strömstedt's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Mr Mechanic för delar till automatlådor. Björne har allt, så ring även om inte delen finns på hemsidan.
  2. Vid problem med förgasaren så kan jag rekommendera CarbGuy. En liten firma i ett Stockholms söderförortsgarage med en hemsida som leder tankarna till internets stenålder. De är inte bra på hemsidor, däremot riktigt bra på förgasare och det är ju det man behöver hjälp med...
  3. Har du en bil, som min Series 62 från 1964, som inte kan få ett komplett avgassystem? Är y-röret kasst och måste bytas är det inte roligt att få reda på att sådana inte tillverkas längre eller att ingen i Europa! har vinklarna för att böja och fixa ett system. Jag köpte därmed, på vinst och förlust, ett system från Classic exhaust. Passade utmärkt förutom en smärre justering då vinkeln för y-röret var för kraftig och änden som skulle in i ljuddämparen tog i golvet. Med ett spett så var det snabbt åtgärdat. Firman lovade att skicka med monteringssats, men det glömde de. Efter påstötning lovade de att skicka detta separat. Idag, cirka en månad senare, har ingen monteringssats dykt upp. Och jag tror inte jag ser röken av den heller. Dyker den upp kommer jag självklart uppdatera denna post. Jag är ändå nöjd med systemet för alla delar passade perfekt och blev helt original.
  4. Är lite förvånad att TA Motor inte är omnämnd här. Har fått jättebra service och snabb leverans av korrekta delar. Jämför jag med Ebay/Rockauto priser så på vissa grejor är de hyfsat nära. Fördelen är dock att man alltid får rätt grejor och snabbt. Tänker man sedan på flygfrakt, tull, tidsfördröjning osv så blir TA ett vettigt alternativ.
  5. Byte av tändspole och brytare till elektroniskt system Pertronix. Oftast billigare att köpa genom Ebay.
  6. Ny klädsel i original från SMSAutofabrics. Har beställt till en Trim 36 original tyg och vinyl med emblem till en 1964 Series 62. Det var en bilsadelmakare som rekommenderade dem.
×
×
  • Create New...